Nuohouksella säästöjä ja asumismukavuutta

Kun tulisijan ja hormin nuohouksesta huolehditaan säännöllisesti ja hyvissä ajoin, talo pysyy paloturvallisena ja energiaa säästyy. Nuohous lisää kodin ja ympäristön viihtyisyyttä ja asukkaiden hyvinvointia. Puhdistettu tulisija vaikuttaa myös huoneilman laatuun.

Ammattinuohooja on monitoimimies

Soikkelin nuohoojat huolehtivat muustakin kuin nuohouksesta. Kuljetamme pois palamisjätteet ja annamme tarvittaessa neuvoja tehokkaasta lämmityksestä ja ilmanvaihdosta. Nuohouksen päätyttyä varmistamme, että tulisija on käyttövalmis, ja annamme nuohouksesta todistuksen.

Milloin voit kutsua meidät?

Nuohous onnistuu kaikkina vuodenaikoina. Nuohoojan saa puhelimella kiinni ympäri vuoden, tai voit varata nuohousajan varausjärjestelmämme kautta. Nuohous on tarpeen omakotitaloissa kerran vuodessa ja muissa kohteissa pelastuslain asetusten mukaan.

Nuohous ja puhdistus Soikkeli Oy nuohoaa tavallisia koteja, vapaa-ajan asuntoja ja kiinteistöjä kaikkina vuodenaikoina omalla nuohousalueellaan Jyväskylän 2. nuohouspiirissä (ks. kartta). Löydät oman alueesi nuohoustaksat Keski-Suomen Pelastuslaitoksen sivuilta.

Lisätietoja nuohouksesta löytyy Nuohousalan Keskusliiton nettisivuilta.